Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Dnevi revanš v Stožicah: najprej na vrsti četa Zacha Augusta

Košarkarji Cedevite Olimpije ob začetku evropskega pokala drevi z Bursasporom. Turki so aprila razžalostili polne stožiške tribune.
Edo Murić in Yogi Ferrell še nista pozabila aprilskega usodnega spopada z Derekom Needhamom (z žogo). FOTO: Cedevita Olimpija
Edo Murić in Yogi Ferrell še nista pozabila aprilskega usodnega spopada z Derekom Needhamom (z žogo). FOTO: Cedevita Olimpija
12. 10. 2022 | 05:00
4:38

V nadaljevanju preberite:

Gladki zmagi nad Borcem in Splitom sta bili za košarkarje Cedevite Olimpije dobrodošel uvod v ligi ABA, toda šele danes ob 20. uri bodo dobili pravi odgovor o svoji izhodiščni vrednosti. V prvem od skupno 18 krogov evropskega pokala bo prenovljena zasedba po svoje nadaljevala tam, kjer je obstala lanska. Tako kot ob izpadu v četrtfinalu prejšnje evropske sezone bo v Stožicah gostila turški Bursaspor, v nedeljo pa bo dobila priložnost za revanšo še proti Crveni zvezdi, svoji usodni oviri v polfinalu regionalnega prvenstva.

Kdo vse bodo tekmeci Ljubljančanov in kaj so dosegli v prejšnji sezoni? Zakaj je primerjava s preteklostjo vendarle odveč? Kaj je po besedah trenerja Jurice Golemca novega v igri Cedevite Olimpije? Zakaj meni, da ima Buraspor boljše moštvo od njegovega? Kakšne cilje si je zastavil v evropskem pokalu?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine