Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Beograjska nemoč naj bo poučna lekcija za Stožice

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo drevi poskušali oddolžiti Partizanu in podaljšati svojo regionalno sezono vsaj za teden.
Partizanova obramba je pretrgala nit med Yogijem Ferrellom (z žogo) in Alenom Omićem. Levo Alen Smailagić, v sredini Dante Exum. FOTO:ABA
Partizanova obramba je pretrgala nit med Yogijem Ferrellom (z žogo) in Alenom Omićem. Levo Alen Smailagić, v sredini Dante Exum. FOTO:ABA
30. 5. 2023 | 05:00
4:18

V nadaljevanju preberite:

Pred začetkom letošnje končnice lige ABA so nenavadno zvenele besede košarkarjev Cedevite Olimpije, da se veselijo polfinalnega dvoboja s Partizanom, saj naj bi jim bolj ustrezal kot drugi možni tekmeci. Njihov optimizem je temeljil na izidih zadnjih soočenj z Beograjčani, ni pa zajel vseh dejavnikov, ki so udarili na plano v prvi etapi bitke za preboj v veliki regionalni finale. Po gladkem nedeljskem porazu v srbski metropoli bo že danes ob 18. uri v Stožicah napočil trenutek za nove odtenke resnice.

Ljubljančani so vkorakali v Beograjsko areno po presenečenje, kaj vse se jim je zalomilo? Kako so si kar sami opredelili številčni kažipot za stožiško revanšo, ki lahko za Ljubljančane že pomeni konec regionalne sezone?Tudi beograjski črno-beli imajo svojo računico za drugo polfinalno dejanje, kakšno? Zakaj bo današnja tekma v marsičem drugačna od beograjske? Kaj bo po mnenju trenerja Mira Alilovića prednostna naloga?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine