Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Aleksander Sekulić pričakuje najtežje delo že na začetku

Slovenski košarkarji bodo v znižani različici gostili Ukrajino in Izrael v uvodnem ciklu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2025.
Aleksander Sekulić je moral povabiti kar nekaj nadomestnih reprezentantov. FOTO: Isei Kato/Reuters
Aleksander Sekulić je moral povabiti kar nekaj nadomestnih reprezentantov. FOTO: Isei Kato/Reuters
20. 2. 2024 | 18:14
20. 2. 2024 | 18:29
4:30

V nadaljevanju preberite:

Brez Luke Dončića, poškodovanih Eda Murića, Vlatka Čančarja, Jurija Macure in Luke Ščuke, od udeležencev lanskega svetovnega prvenstva tudi brez Zorana Dragića in Gregorja Glasa, slovenski košarkarji pričakujejo začetek kvalifikacij za eurobasket 2025. Reprezentanti bodo v četrtek ob 18. uri gostili Ukrajino v Kopru, v nedeljo še Izrael. Tretja članica skupine A je Portugalska, na EP pa se bodo uvrstila tri moštva, zato misija še zdaleč ne bi smela biti nemogoča.

V prvem kvalifikacijskem ciklu bodo igrali tudi košarkarji evroligaških klubov. Kako bo sprostitev občutila slovenska reprezentanca? Kako je bilo ključno vodilo Aleksandra Sekulića pri sestavi moštva? Koga je naknadno vpoklical in koga vse ima na voljo? Kaj verjetno pomeni odsotnost Zorana Dragića? Kolikokrat se je Slovenija pomerila z Ukrajino, Izraelom in Portugalsko, koliko zmag je iztržila? Kaj bo v kvalifikacijah cilj Klemna Prepeliča?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine