Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Drugi športi

Kam merijo, koga cenijo Tomaž Barada, Franjo Bobinac in Janez Sodržnik

Vsi trije kandidati za novega predsednika OKS Tomaž Barada, Franjo Bobinac in Janez Sodržnik so prepričani o svoji zmagi.
Tomaž Barada, Franjo Bobinac in Janez Sodržnik merijo na položaj predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije. FOTO: Delo
Tomaž Barada, Franjo Bobinac in Janez Sodržnik merijo na položaj predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije. FOTO: Delo
9. 12. 2022 | 09:30
9. 12. 2022 | 09:36
11:20

V nadaljevanju preberite:

Naslednji petek popoldne bo Slovenija dobila tretjega predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS) po Janezu Kocijančiču in Bogdanu Gabrovcu. Na vrh OKS merijo Tomaž Barada, Franjo Bobinac in Janez Sodržnik, na obzorju so ene najbolj nepredvidljivih volitev predsednika OKS v zgodovini samostojne Slovenije.

Teden pred dnevom D v Unionski dvorani v Ljubljani smo kandidatom postavili enaka vprašanja, s katerimi smo odkrili tudi del še neodkritih značilnosti pretendentov za vrh OKS. Vprašali smo jih denimo, kaj bi v primeru svoje zmage naredili z neuglednim projektom bežigrajskega športnega parka, ki nikomur ni v ponos. Preverite tudi, na katero vprašanje so vsi odgovorili enako: Aleksander Čeferin.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine