Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Huda prometna nesreča slovenskega Rockyja

»Slab začetek, dober konec!« ostaja optimističen Miran Fabjan, ki na to, da bi odpovedal sobotni dvoboj na spektaklu FNC v Beogradu, niti pomislil ni.
Miran Fabjan (levo) se bo v soboto spoprijel s Srbom Darkom Stošićem FOTO: Instagram FNC
Miran Fabjan (levo) se bo v soboto spoprijel s Srbom Darkom Stošićem FOTO: Instagram FNC
30. 5. 2024 | 21:03
30. 5. 2024 | 21:03
1:51

Miran Fabjan je doživel hudo prometno nesrečo. FOTO: Instagram M. F.
Miran Fabjan je doživel hudo prometno nesrečo. FOTO: Instagram M. F.
 Slovenski mojster mešanih borilnih športov Miran Fabjan, ki se bo v glavnem dvoboju sobotnega spektakla Fight Nation Championship 17 (FNC) v Beogradu spoprijel z domačim zvezdnikom Darkom Stošićem, je na poti na današnje tehtanje doživel hudo prometno nesrečo.

»Slab začetek, dober konec! Vsi smo živi, na žalost pa so tri osebe v drugem vozilu poškodovane in v bolniški oskrbi. Hvala bogu, da nobeno življenje ni ogroženo,« si je oddahnil Fabjan, ki je imel veliko srečo v nesreči, kot je mogoče soditi iz fotografije dodobra razbitega avtomobila znamke BMW, ki jo je objavil na svojem Instagramovem profilu.

Že jutri bo spet dobri stari Slo Rocky

»Danes bom to predelal, pripravil možgane za dvoboj in že jutri na uradnem tehtanju bom spet stari dobri Slo Rocky. V soboto bom ugasnil debelega Darka!« je v svojem značilnem slogu samozavestno napovedal 39-letni borec iz Branika pri Novi Gorici, ki kljub nesreči ne dvomi o svoji zmagi nad Stošićem.

Fabjan se je tako kljub nesreči trdno odločen boriti za peti zaporedni uspeh v kletki (v profesionalni statistiki MMA ima tudi dva poraza), medtem ko je sedem let mlajši Stošić v svojo korist odločil dvajset dosedanjih dvobojev, šest pa jih je izgubil.

image_alt
Slovenski Rocky ne more iz svoje kože, v šport se je vrnil zaradi otrok

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine