Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Sobotna priloga

Salame, nova ribniška suha roba

Kako so se salame Biosing znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko, zakaj jih je omenil Rene Redzepi?
FOTO: Luka Ileršič/Arhiv Biosing
FOTO: Luka Ileršič/Arhiv Biosing
2. 4. 2024 | 14:45
2. 4. 2024 | 15:21
12:41

V nadaljevanju preberite: 

Ribnica in z njo Slovenija v svetu gastronomije postajata znani po salamah Biosing. Tako izpopolnjene so, da jih primerjajo z najprestižnejšimi avtomobilskimi znamkami. Salame Biosing so se znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko ... Nekoliko tehnično se sliši, a je po svoje pravilno, kajti David Lesar se jih je tudi lotil s preciznostjo inženirja. Na roko pa mu gre še to, da ima vse lastnosti dobrega krošnjarja, ribnčana.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine