Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Sobotna priloga

Salame, nova ribniška suha roba

Kako so se salame Biosing znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko, zakaj jih je omenil Rene Redzepi?
FOTO: Luka Ileršič/Arhiv Biosing
FOTO: Luka Ileršič/Arhiv Biosing
2. 4. 2024 | 14:45
2. 4. 2024 | 15:21
12:41

V nadaljevanju preberite: 

Ribnica in z njo Slovenija v svetu gastronomije postajata znani po salamah Biosing. Tako izpopolnjene so, da jih primerjajo z najprestižnejšimi avtomobilskimi znamkami. Salame Biosing so se znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko ... Nekoliko tehnično se sliši, a je po svoje pravilno, kajti David Lesar se jih je tudi lotil s preciznostjo inženirja. Na roko pa mu gre še to, da ima vse lastnosti dobrega krošnjarja, ribnčana.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine