Neomejen dostop | že od 9,99€
Dandanes so kričeče znamke skoraj nujne – za marsikaj in marsikoga rečemo, da je nekaj posebnega. Ampak šef kuhinje v restavraciji Milka, v istoimenskem butičnem hotelu v Kranjski Gori, David Žefran, je pa to res. V resnici je diplomirani sociolog, star je komaj 34 let, v resnih kuhinjah se vrti šele zadnjih šest, sedem let. V pogovoru mladi chef ne skriva ničesar, kar je povezano s takim načinom dela in življenja: je blišč, je pa tudi pritisk, zlasti za človeka, ki je nagnjen, kot pravi, k sindromu vsiljivca. Kako se v tej restavraciji lotevajo stvari, je David Žefran povedal v pogovoru za Like. In namignil, zakaj bo mogoče nekoč študiral še psihoanalizo.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji