![David Žefran prihaja z Dolenjske, njegova duša je morska, zaslovel je pa s kulinariko alpskih vršacev s tromeje.](https://www.delo.si/media/images/20240228/1655207.width-660.jpg?rev=1)
Neomejen dostop | že od 9,99€
Dandanes so kričeče znamke skoraj nujne – za marsikaj in marsikoga rečemo, da je nekaj posebnega. Ampak šef kuhinje v restavraciji Milka, v istoimenskem butičnem hotelu v Kranjski Gori, David Žefran, je pa to res. V resnici je diplomirani sociolog, star je komaj 34 let, v resnih kuhinjah se vrti šele zadnjih šest, sedem let. V pogovoru mladi chef ne skriva ničesar, kar je povezano s takim načinom dela in življenja: je blišč, je pa tudi pritisk, zlasti za človeka, ki je nagnjen, kot pravi, k sindromu vsiljivca. Kako se v tej restavraciji lotevajo stvari, je David Žefran povedal v pogovoru za Like. In namignil, zakaj bo mogoče nekoč študiral še psihoanalizo.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji