Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Sobotna priloga

Kako pa naredite prekajeni led? Led vržemo v ogenj ...

Ožbej Peterle, sommelier, je preživel eno sezono v Hiši Franko. Kako vodilne slovenske restavracije v resnici delujejo? Kakšen je pogled od znotraj?
Ana Roš, svetovno znana kuharska mojstrica v restavraciji Hiša Franko. FOTO: Jure Eržen/Delo
Ana Roš, svetovno znana kuharska mojstrica v restavraciji Hiša Franko. FOTO: Jure Eržen/Delo
Ožbej Peterle
22. 8. 2020 | 06:00
23. 8. 2020 | 15:56
30:46

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine