Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Razno

Zamizno užitkarjenje Slovencev

V primerjavi s Francozi smo Slovenci pogosto premalo zahtevni in prehitro zadovoljni s tem, kar nam postrežejo.
Vse od prve slovenske kuharice, Vodnikovih Kuharskih bukev iz leta 1799, so kuharski recepti obetaven založniški in trgovski vrtiček. FOTO: Roman ŠŠipić/Delo
Vse od prve slovenske kuharice, Vodnikovih Kuharskih bukev iz leta 1799, so kuharski recepti obetaven založniški in trgovski vrtiček. FOTO: Roman ŠŠipić/Delo
10. 1. 2021 | 17:00
17:34
Kulinarika je knjigotrški trend, ki še vedno polni kuhinjske police, čeprav je uspešno preplavila tudi televizijo in internet. Bežen pregled spletne knjižne ponudbe, knjigarne so letos povsem zamrle, tovrstnega tiska v slovenskem jeziku kaže, da je podalpska posebnost nadpovprečno velika ljubezen do slaščic.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine