Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Zadnji letošnji Super 50

Jutri dodatno branje v Delu in Slovenskih novicah.
FOTO: Jože Suhadolnik
FOTO: Jože Suhadolnik
G. K.
30. 11. 2018 | 12:00
2. 12. 2018 | 07:41
1:41
Veliko Ljubljanice je že preteklo, odkar je zapustila slovensko politiko. Očita ji omejenost, da ne želi razumeti potrebe po vključitvi vseh, tudi starejših, v prihodnost države, v kateri živimo. Pravzaprav je Vika Potočnik še vedno političarka. Tokratna legenda.
 
Ste alergični na neko živilo ali le preobčutljivi nanj? Simptomi so podobni, zato ne čudi, da ne vemo, kaj nam je.
 
V širši javnosti že dobro znani in vse bolj popularni so antioksidanti, katerih izjemna naloga je, da so hitri, kar je pomembno pri preprečevanju nastanka presnovnih in degenerativnih bolezni ter rakavih obolenj.
 
Sicer pa, ko gre za zdravje oziroma bolezni, so pogovori, zapisi, nasveti, priporočila, prepovedi, zapovedi in kar je še zlatih pravil gotovo najpogosteje utemeljeni z vodilom Bolje preprečevati kot zdraviti.
 
Blejec Mirko Vovk ima letos za seboj milijon korakov, v življenju milijon doživetij. In vaša doživetja, ste že odločeni, kam na letošnje zadnje počitnice?
 Gotovo ne boste šli tako daleč, kot so to storili Američani z Apollom 8, ko so se prvič skoraj dotaknili Lune.
 
Diši po praznikih ali potici? Pravzaprav gre za sinonimne vonjave. Ne glede na to, kaj boste ob prelomu leta jedli, ne nazdravljajte z vsesplošni trkanjem s steklovino. Naslednjič se beremo čez eno leto, 7 . januarja 2019.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine