Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Volitve 2022

Novi poskus poenotenja na desnici

Srečanje sedmih strank: Vabita prvak NSi in nekdanji glavni ideolog desnice. Ne gre za predvolilno koalicijo, trdijo v stranki.
V NSi Mateja Tonina so v programu podrobno razdelali tudi davčno področje ter vanj vključili možnost uvedbe tako imenovanega socialnega copatka za zvišanje neto plač najranljivejšim in družinske dohodnine.

FOTO: Leon Vidic
V NSi Mateja Tonina so v programu podrobno razdelali tudi davčno področje ter vanj vključili možnost uvedbe tako imenovanega socialnega copatka za zvišanje neto plač najranljivejšim in družinske dohodnine. FOTO: Leon Vidic
24. 2. 2022 | 05:00
24. 2. 2022 | 12:00
5:34

V nadaljevanju preberite:

Na vrsti je novo srečanje predstavnikov sedmih strank desne sredine; pod tokratnim vabilom Zavezništva za politično sredino se je podpisal Matej Tonin, skupaj s Petrom Jambrekom, nekdanjim glavnim ideologom slovenske desnice. V NSi pravijo, da ne gre za predvolilno povezovanje, pač pa za poskus priprave »prostora med obema političnima skrajnostma«. Stranka ocenjuje, da bo po volitvah igrala pomembno vlogo pri tem, po kakšni politični poti jo bo ubrala Slovenija. Na volitve gre s sloganom Verjamemo v Sodelovanje. V programu, ki ga bodo potrjevali na programski konferenci, smo med drugim našli tudi idejo socialnega copatka.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine