Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Kaj se je dogajalo na Waldorfski osnovni šoli

Ker je ponovni nadzor pokazal, da šola ni odpravila nepravilnosti, so odredili šolanje na daljavo.
Vodstvo šole je starše pozvalo, da »gredo malo čez svoja prepričanja, da bodo otroci lahko skupaj in v šoli v živo«. FOTO: Črt Piksi/Delo
Vodstvo šole je starše pozvalo, da »gredo malo čez svoja prepričanja, da bodo otroci lahko skupaj in v šoli v živo«. FOTO: Črt Piksi/Delo
23. 11. 2021 | 18:00
23. 11. 2021 | 18:56
7:50

V nadaljevanju preberite:

»Nihče ni nosil maske. Nihče se ni testiral, zbolelo je več učiteljev hkrati, otroke pa so učili goljufanja glede ukrepov, denimo, dežurni učenec je moral ob morebitnem obisku inšpekcije druge obvestiti, da si nadenejo masko,« je le nekaj pričevanj staršev otrok, ki obiskujejo ljubljansko Waldorfsko osnovno šolo.

Do 3. decembra, oziroma dokler ne odpravijo nepravilnosti, bodo tam po odredbi Inšpektorata RS za šolstvo in šport izvajali šolanje na daljavo.

Čeprav na inšpektoratu za zdaj še ne morejo razkriti, za katero šolo gre, je že pricurljalo v javnost, da je to Waldorfska osnovna šola Ljubljana, zaprtje do 3. decembra izkazujejo tudi obvestila staršem, ki so na njihove elektronske naslove prispela v soboto zvečer, da je šola do nadaljnjega zaprta.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine