Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Znesel se je nad tedanjim dekletom in ji vbrizgal heroin

Simon Mekinda je bil nepravnomočno obsojen na enotno zaporno kazen tri leta in sedem mesecev.
V preiskavi nesreče iz leta 2013 je Simon Mekinda trdil, da se zaradi metadona, helexa in xanaxa sploh ne spominja, kaj je počel tistega dne. FOTO: 24ur.com
V preiskavi nesreče iz leta 2013 je Simon Mekinda trdil, da se zaradi metadona, helexa in xanaxa sploh ne spominja, kaj je počel tistega dne. FOTO: 24ur.com
1. 2. 2023 | 05:00
5:30

V nadaljevanju preberite:

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je z izrekom obsodilne sodbe končalo sojenje Simonu Mekindi. Spoznan je bil za krivega storitve kar štirih kaznivih dejanj, pri čemer sta bili aprila lani dve storjeni na škodo njegove partnerke, dve, le mesec pozneje, pa na škodo voznika vozila hyundai tucson.

Ženski je, kot je sklenilo sodišče, dvakrat v telo injiciral heroin, pozneje se je nad njo še fizično znesel in jo laže poškodoval. Z njo je grdo ravnal, jo žalil, da je kurba in prasica, ter ji očital, da ga je prevarala.

S pestjo jo je udaril v nos, v kopalnici pa da jo je tako potisnil, da se je udarila v ogledalo, pri čemer je utrpela zlom nosu ter odrgnino na desni strani čela. Tako je zagrešil kaznivi dejanji omogočanja uživanja prepovedanih drog in nasilništvo. Za prvo je dobil tri mesece, za drugo 11 mesecev zapora.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine