Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Z nespametno in neodgovorno vožnjo izstopal 55-letni državljan Hrvaške

Danes na gorenjski avtocesti vozniki niso bili nič kaj spoštljivi do omejitev hitrosti. Trije so presegli 200 kilometrov na uro in si prislužili globe.
FOTO: Ljubo Vukelič/Delo
FOTO: Ljubo Vukelič/Delo
V. U.
3. 3. 2024 | 17:37
3. 3. 2024 | 17:38
1:43

Danes na gorenjski avtocesti vozniki niso bili nič kaj spoštljivi do omejitev hitrosti, so popoldne sporočili s Policijske uprave Kranj.

Tudi danes so izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in doslej po besedah njihovega predstavnika Rolanda Brajiča zabeležili že več kot 60 prehitrih voznikov.

FOTO: PU Kranj
FOTO: PU Kranj
Trije vozniki so imeli hitrost tudi nad 200 kilometrov na uro, kjer je omejitev 110. Vsi trije vozniki so bili tujci, v spomin na našo državo jim bo globa.

Policisti bodo zoper vse voznike za ugotovljene kršitve iz današnjega nadzora vodili tudi prekrškovne postopke.

Kot izpostavljajo, je z nespametno in neodgovorno vožnjo izstopal 55-letni državljan Hrvaške, ki je okoli 11. ure po gorenjski avtocesti v smeri Karavank, z avtomobilom nemških registrskih označb vozil s hitrostjo 219 kilometrov na uro, omejitev je pri 110.

Policisti so mu izdali globo v višini 1.200 evrov in 9 kazenskih točk. Ker je bil voznik tujec, je moral globo plačati takoj na kraju in jo je plačal v polovičnem znesku v višini 600 evrov.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine