Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Petnajstletnik z mopedom trčil v drevo in umrl

Nesreča se je sinoči zgodila pri naselju Žvirče v občini Dobrepolje .
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen/Delo
Fotografija je simbolična. FOTO: Jure Eržen/Delo
STA
27. 8. 2021 | 07:37
27. 8. 2021 | 15:38
1:49
Sinoči ob 22.50 se je na regionalni cesti pri naselju Žvirče v občini Dobrepolje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 15-letni voznik mopeda, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

15 letni voznik mopeda je vozil iz smeri Žvirč proti kraju Pri cerkvi. Na delu ceste, ki poteka iz levega v desni nepregledni ovinek po klancu navzdol je zapeljal levo izven vozišča in trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 115 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 17 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 67 kršitev javnega reda in miru ter 96 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 51-krat posredovali na javnih krajih in 16-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli devet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 48 tatvin, 16 vlomov, 12 primerov poškodovanja tuje stvari, sedem primerov grožnje, pet primerov povzročitve telesnih poškodb, štirje primeri nasilja v družini, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami ter en primer ponarejanja denarja.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine