Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Policisti še ne vedo, s čim je mladoletnik hudo poškodoval sovrstnika

Osumljenec je s kraja pobegnil in se v spremstvu staršev kasneje zglasil na Policijski postaji Maribor II.
Policisti in kriminalisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo kaznivega dejanja povzročitve posebno hude telesne poškodbe. FOTO: Tadej Regent
Policisti in kriminalisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo kaznivega dejanja povzročitve posebno hude telesne poškodbe. FOTO: Tadej Regent
A. I.
1. 10. 2022 | 09:47
1. 10. 2022 | 13:36
1:46

S Policijske uprave (PU) Maribor so sporočili, da je mladoletnik včeraj zvečer huje poškodoval drugega mladoletnika. V Mariboru (mestna četrt Magdalena) je storilec okrog 22.30 z neznanim ostrim predmetom poškodoval sovrstnika, oba sta doma z območja Maribora. Motiv za dejanje policisti še ugotavljajo. 

Oškodovanec je utrpel posebno hudo telesno poškodbo in je hospitaliziran v bolnišnici ter v življenjski nevarnosti. Osumljenec kaznivega dejanja je s kraja pobegnil in se v spremstvu staršev kasneje zglasil na Policijski postaji Maribor II. V skladu z določili Zakona o kazenskem postopku so mu policisti odvzeli prostost in odredili 48-urno policijsko pridržanje.

V današnji izjavi za medije v Mariboru še niso mogli natančneje povedati, kakšen oster predmet je napadalec uporabil, je za STA dejala predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga.

Policisti in kriminalisti nadaljujejo z intenzivno preiskavo kaznivega dejanja povzročitve posebno hude telesne poškodbe (po 124. členu KZ-1), ki jo usmerja ODT v Mariboru. Zaradi zaščite interesa mladoletnih oseb, obravnavanih v postopku, dodatnih informacij o dogodku za zdaj ne morejo posredovati.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine