Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Divja vožnja s kilo kokaina in orožjem

Policista sta po divji vožnji prijela dva preprodajalca drog.
Policista sta ujela preprodajalca drog. FOTO: Jure Eržen/Delo
Policista sta ujela preprodajalca drog. FOTO: Jure Eržen/Delo
M. B.
19. 2. 2021 | 17:50
19. 2. 2021 | 17:54
1:34
V sredo okoli poldneva sta policista na gorenjski avtocesti opazila vozilo, ki je z veliko hitrostjo vozilo v smeri Gorenjske in zapustilo avtocesto na izvozu Vodice.

Policista sta vozilo skušala ustaviti, a je voznik z agresivno vožnjo nadaljeval, pri čemer je zapeljal v rdečo luč, nevarno prehiteval, vozil prehitro in tako ogrožal ostale udeležence v prometu. Na koncu naselja Vodice je voznik izgubil nadzor nad vozilom in trčil v betonsko ograjo.

Sopotnik je zbežal iz vozila, voznik pa je nadaljeval z vožnjo čez zelenice stanovanjskih hiš. Eden od policistov je zapeljal za njim in ga prijel v Mostah pri Komendi. Pri vozniku je bila odkrita pištola z več naboji kalibra 9 milimetrov.

image_alt
Preprodajalci kokaina končali v priporu


Tudi pri sopotniku je bilo najdeno hladno orožje in sicer kovinski bokser. Med bežanjem je sopotnik odvrgel vrečko, v kateri je
bil kilogram kokaina.

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so zoper oba osumljena odredili pridržanje, zasegli osebno vozilo in opravili hišni preiskavi. 21-letni voznik osebnega vozila in 20-letni sopotnik sta osumljena kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Osumljena sta bila danes privedena k preiskovalnemu sodniku, ki je za oba odredil pripor.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine