Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Umetnost minimalnega pomivanja posode

V knjigi Ena je zbranih nekaj čez 120 receptov za razmeroma preproste obroke, za katere je potrebnih osem osnovnih sestavin ali manj.
Zmeraj navdušeni, hitro govoreči kuhar s preprostimi in učinkovitimi recepti h kuhanju novači generacije domačih kuharjev, dokazljivo tudi slovenskih. FOTO: Eric Gaillard/Reuters
Zmeraj navdušeni, hitro govoreči kuhar s preprostimi in učinkovitimi recepti h kuhanju novači generacije domačih kuharjev, dokazljivo tudi slovenskih. FOTO: Eric Gaillard/Reuters
16. 10. 2023 | 06:00
6:20

V nadaljevanju preberite:

Knjige Jamieja Oliverja domačim kuharjem obljubljajo preprostejše življenje, vsako novo izdajo v dobro naoljenem kuharsko-založniškem imperiju pa podpira tudi serija televizijskih oddaj na programu Channel 4. Za zadnjo, Ena – fantastične jedi iz ene posode, je kuhar, ki je podpisal tudi kuharice z naslovom 30 minut za kosilo, 15 minut za obrok in 5 sestavin, povedal, da jo je želel napisati kot nekaj najbolj preprostega, kar je napisal doslej. Hiter preizkus nekaj receptov je pokazal, da je njemu in prehranski ekipi, ki z njim sodeluje, znova uspelo.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine