![»Pogosto me vlečejo za jezik, da bi o Titu rekel kaj slabega, a ne morem, ker ničesar takšnega ni bilo,« pravi Jožef Oseli. FOTO: Brane Maselj](https://www.delo.si/media/images/20230609/1459373.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
V nadaljevanju preberite:
Na svoj 50. rojstni dan je Jožef Oseli sedel v avto in se odpeljal v Lyon na šolanje h kuharskemu mojstru Paulu Bocusu. Čeprav se je v kuharja izklesal v poznih zrelih letih, je hitro postal član zdaj že šestnajstih mednarodnih kuharskih zvez. V svoji trilogiji Uresničil sem svoje sanje, ki je izšla tudi v angleškem jeziku, piše o svojem življenju od rojstva do upokojitve, v pogovoru pa nam je zaupal kopico podrobnosti.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji