
Neomejen dostop | že od 14,99€
Spada v mladi rod slovenskih chefov. Poleg v šoli se je kalil na kuharskih tekmovanjih, med drugim je bil član mladinske kuharske reprezentance. Delal je v restavraciji JB, hotelu Aleksander, Shambali, Dvoru Tacen, Tomiju, Skipassu in Evergreenu, od jeseni 2021 pa je Mojmir Šiftar (letnik 1992) vodja legendarne restavracije Pen Klub v pisateljski vili sredi Ljubljane. Na Pop TV ga spremljamo tudi kot enega od treh sodnikov v kuharski oddaji MasterChef Slovenija.
Pred desetletjem je Ljubljančan, ki pravi, da je po rodu iz Prekmurja in da je njegov dom tam, izdal knjigo 44 odtenkov čaja. V njej je pokazal, da je lahko čaj še vse kaj drugega kot jutranje poživilo ali zdravilo za prehlad. Pogovarjali smo se, kje drugje, v Pen Klubu.
Vsak chef je kuhar, ni pa vsak kuhar chef. Chef je zame kuhar z dušo in srcem. Lahko si kuhar, hodiš v službo in kuhaš, da preživiš. Chef pa je nekdo, čigar življenje se vrti okrog hrane.
Absolutno sem chef.
Komentarji