Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zanimivosti

Krožniki, ki so Ano Roš izstrelili med zvezde

Morda bi bilo vse drugače, če kuharica, popolna samoukinja, ne bi skuhala nekega raviola.
Po zgodbah petih krožnikov smo se sprehodili z Ano Roš. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Po zgodbah petih krožnikov smo se sprehodili z Ano Roš. FOTO: Voranc Vogel/Delo
10. 12. 2021 | 08:00
12:13

V nadaljevanju preberite:

Ta teden Hišo Franko srečujemo na ulicah prestolnice. Zelo dobesedno: v atriju glavne pošte so za nekaj dni odprli priložnostno restavracijo in ekipa s hrano teka čez Čopovo ulico, iz kuhinje bližnjega hotela. Posebnost tega pop-upa, kot pravimo, je tudi to, da so prvič sestavili meni, ki je kombinacija njihovih najbolj uspešnih krožnikov. Posamezni med njimi segajo leta nazaj, na same začetke te najuspešnejše slovenske restavracije. Katerim lahko rečemo, da so ikonični, s katerimi je mogoče povedati praktično vse? Po zgodbah petih krožnikov smo se sprehodili z Ano Roš.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine