Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Ljubljana in okolica

Na Pogačarjevem trgu bo spet dišalo

Začenja se enajsta sezona priljubljene urbane kulinarične prireditve Odprta kuhna na kateri sodeluje 60 ponudnikov.
Lior Kochavy, direktor in ustanovitelj Odprte kuhne, pravi, da je ideja za prireditev prišla iz njegove ljubezni do dobre hrane.
Lior Kochavy, direktor in ustanovitelj Odprte kuhne, pravi, da je ideja za prireditev prišla iz njegove ljubezni do dobre hrane.
17. 3. 2023 | 06:00
6:48

V nadaljevanju preberite:

»Ideja za Odprto kuhno se je porodila iz moje ljubezni do dobre hrane in čisto osebne izkušnje. Po selitvi v Slovenijo sem namreč pogosto jedel zunaj in spoznaval raznolikost tukajšnje kulinarike. Bil sem navdušen, bogastvo te kulinarične tradicije in rastoča ponudba svetovne kulinarike, ki se je hkrati razvijala predvsem v Ljubljani, pa sta spodbudila razmišljanje, da bi to pestrost lahko predstavili na enem mestu,« pravi Lior Kochavy, direktor in ustanovitelj Odprte kuhne. Izkazalo se je, da je prestolnica to očitno potrebovala.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine