![Lior Kochavy, direktor in ustanovitelj Odprte kuhne, pravi, da je ideja za prireditev prišla iz njegove ljubezni do dobre hrane.](https://www.delo.si/media/images/20230316/1403575.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
»Ideja za Odprto kuhno se je porodila iz moje ljubezni do dobre hrane in čisto osebne izkušnje. Po selitvi v Slovenijo sem namreč pogosto jedel zunaj in spoznaval raznolikost tukajšnje kulinarike. Bil sem navdušen, bogastvo te kulinarične tradicije in rastoča ponudba svetovne kulinarike, ki se je hkrati razvijala predvsem v Ljubljani, pa sta spodbudila razmišljanje, da bi to pestrost lahko predstavili na enem mestu,« pravi Lior Kochavy, direktor in ustanovitelj Odprte kuhne. Izkazalo se je, da je prestolnica to očitno potrebovala.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji