Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Woltov kurir na Danskem zasluži na uro 25 evrov plus DDV

»Z dostavo pripravljene hrane iz restavracij smo začeli iz preprostega razloga. Ljudje jedo vsak dan,« pravi Miki Kuusi, ustanovitelj Wolta.
Ko je Miki Kuusi spoznal, da se svet premika na splet, je ustanovil podjetje, ki s spletno podprto tehnologijo omogoča cenovno konkurenčno dostavo majhnih naročil. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Ko je Miki Kuusi spoznal, da se svet premika na splet, je ustanovil podjetje, ki s spletno podprto tehnologijo omogoča cenovno konkurenčno dostavo majhnih naročil. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
19. 2. 2023 | 20:00
20. 2. 2023 | 10:56
16:47

V nadaljevanju preberite:

»Moja starša sta zdravnika. In ko smo ustanavljali Wolt, sta rekla – restavracije? In dostava? Za njiju je bila restavracija nekaj, kamor greš približno enkrat na mesec, se tam usedeš, preživiš čas. Koncept, da ti hrano iz restavracije prinesejo domov, jima ni bil blizu. Wolt sta začela uporabljati šele, ko je izbruhnil covid, tako kot številni drugi potrošniki in restavracije,« se spominja Miki Kuusi, soustanovitelj in izvršni direktor tehnološkega podjetja, ki dostavlja hrano.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine