Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Zamenjava na alpskem vrhu

Iztok Klančnik podal odstop z mesta predsednika panoge za alpsko smučanje.
Iztok Klančnik je odstopil z mesta predsednika panoge za alpsko smučanje. FOTO: Roman ŠŠipić
Iztok Klančnik je odstopil z mesta predsednika panoge za alpsko smučanje. FOTO: Roman ŠŠipić
Š. R., STA
30. 6. 2023 | 16:46
1:52

Predsednik Iztok Klančnik je podal odstopno izjavo, v kateri je zapisal, da je po več kot osmih letih vodenja panoge za alpsko smučanje prišel čas, da svoje mesto prepusti novemu predsedniku panoge, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Njegove nove delovne obveznosti mu ne omogočajo, da bi vodenje panoge lahko opravljal z enako vnemo in z enakim časovnim vložkom kot doslej, so zapisali pri zvezi. Odstop stopi v veljavo najkasneje v 90 dneh od dneva izjave oziroma z dnem izvolitve novega predsednika panoge, če bo le ta izvoljen prej.

Po prejetju odstopne izjave Klančnika je Odbor pAS na svoji dopisni seji, dne 30. junija, sprejel sklep o postopkih in terminih izvedbe kandidiranja za novega predsednika panoge za alpsko smučanje.

»Ker verjamem v dobro opravljeno delo, v smelo začrtane cilje in svetlo prihodnost slovenskega smučanja, s tem dopisom podajam nepreklicen odstop z mesta predsednika Zbora in Odbora panoge za alpsko smučanje in tako omogočim učinkovitejše delovanje panoge,« je s svoji odstopni izjavi zapisal Klančnik.

»Svoje dosedanje izkušnje, znanje in poznavanje tematike, bom seveda vedno delil s kolegi tudi v bodoče, zato smučanja ne bom zapustil, a se bom po svojih najboljših močeh trudil v dobrobit skupnih aktivnosti tudi naprej,« je še dodal.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine