Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Trener dal vedeti, da tesne tekme odločajo izkušeni

Anže Kopitar je v NHL v 22:28 minute le enkrat streljal proti vratom tekmecev.
Anžetu Kopitarju  in kraljem iz Los Angelesa ne gre in ne gre. Danes so izgubili že četrto tekmo le za gol. FOTO: Orlando Ramirez/Usa Today Sports
Anžetu Kopitarju  in kraljem iz Los Angelesa ne gre in ne gre. Danes so izgubili že četrto tekmo le za gol. FOTO: Orlando Ramirez/Usa Today Sports
G. N.
29. 10. 2021 | 09:17
29. 10. 2021 | 13:51
1:34

Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar je z Los Angeles Kings v NHL doživel nov poraz. Tokrat je doma izgubil proti Winnipeg Jets z 2:3.

Goste je v vodstvo popeljal Pierre-Luc Dubois v peti minuti, Rasmus Kupari v 12. in Adrian Kempe v 22. minuti sta poskrbela za preobrat, v zadnji tretjini pa sta nov zasuk uprizorila Andrew Copp v 42. in Dubois v 48. minuti. To je bil četrti poraz za en zadetek v sezoni.

»Nekako najdemo način, da izgubimo tekmo. Puščamo tekmece, da se vrnejo v igro. Vsak večer smo za gol prekratki in to sami dopustimo. To moramo popraviti,« je po tekmi povedal trener Todd McLellan in dodal, da ne verjame, da se morajo igralci naučiti dobiti takšne obračune. »Imamo dovolj izkušenih hokejistov v ekipi, ki so dobili velike, pomembne tekme,« je dodal.

Kralji, pri katerih je Kopitar v 22:28 minute le enkrat streljal proti vratom, tako ostajajo pri zgolj eni zmagi na sedmih tekmah in so v nizu šestih tekem brez zmage. Obenem so v zadnjih dneh za najmanj osem tednov izgubili Drewa Doughtyja, sezono pa je že končal Sean Walker.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine