Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Novi direktor SZS je Uroš Zupan

Nekdanji mladinski reprezentant v alpskem smučanju bo nadaljeval zahtevno finančno sanacijo.
Uroš Zupan bo prevzel krmilo 1. septembra. FOTO: SZS
Uroš Zupan bo prevzel krmilo 1. septembra. FOTO: SZS
24. 7. 2020 | 12:29
24. 7. 2020 | 12:34
1:45
Izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije je danes, na predlog predsednika Enza Smrekarja, za novega direktorja soglasno potrdil Uroša Zupana, ki bo funkcijo nastopil 1. septembra.

Uroš Zupan je nekdanji mladinski reprezentant v alpskem smučanju, a tudi poslovna pot ga ni odnesla daleč od zimskih športov. Bil je dejaven član Demo Teama ZUTS, generalni sekretar organizacijskega komiteja Rogla, kjer so leta 2009 pripravili tekmi svetovnega pokala v teku na smučeh, zadnje desetletje pa je deloval v družbi RTC Krvavec kot pomočnik direktorja.

»Prepričan sem, da bo Uroš Zupan uspešno nadaljeval in dokončal finančno sanacijo SZS. Predvsem v luči treh največjih mednarodnih dogodkov, ki jih bomo organizirali v prihodnjih treh letih: SP v poletih v Planici 2020, SP v biatlonu na Pokljuki 2021 in SP v nordijskem smučanju leta 2023 v Planici. S svojim poznavanjem smučarske problematike in dobrimi vodstvenimi sposobnostmi bo lahko tvorno prispeval k ciljem, ki smo si jih postavili. Vem, da bo gospod Zupan kot nekdanji športni direktor SD Celje znal nadgraditi projekte in sodelovanje s klubi oziroma društvi, člani SZS. Ob imenovanju mu želim veliko uspeha in mu namenjam vso podporo,« je ob imenovanju poudaril predsednik največje slovenske športne zveze Enzo Smrekar.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine