Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Kopitarjevi kralji izgubili doma proti Edmontonu

Kopitar, kapetan gostiteljev, se kljub štirim strelom na gol v dvajsetih minutah na ledu ni vpisal med strelce ali podajalce.
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma izgubili proti Edmonton Oilers z 1:3. FOTO: Jayne Kamin-oncea/USA Today Sports/Reuters Con
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma izgubili proti Edmonton Oilers z 1:3. FOTO: Jayne Kamin-oncea/USA Today Sports/Reuters Con
STA
5. 4. 2023 | 08:10
5. 4. 2023 | 09:37
1:39

Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma izgubili proti Edmonton Oilers z 1:3. Anže Kopitar, kapetan gostiteljev, se tokrat kljub štirim strelom na gol v dvajsetih minutah na ledu ni vpisal med strelce ali podajalce, edini gol za njegovo ekipo je prispeval Viktor Arvidsson za izenačenje na 1:1 v 11. minuti zadnje tretjine.

Goste je v derbiju sredi dvanajste minute drugega dela igre v vodstvo popeljal Ryan Nugent-Hopkins, ki je bil s Connorjem McDavidom podajalec pri drugem golu Edmontona, ko je bil v 33. minuti uspešen še Leon Draisaitl. Ta je v predzadnji minuti tekme podal do Darnella Nurseja, ki je postavil končni izid.

Nemec Draisaitl je prvo točko na tekmi dosegel z asistenco pri prvem golu na tekmi in je tako sodeloval pri vseh treh uspešnih napadih gostov. Draisaitl je drugi napadalec lige po točkah za McDavidom.

Na vrhu zahodnega dela lige in pacifiške skupine ostaja zasedba iz Las Vegasa. Zlati vitezi so po podaljšku z 2:3 v Nashvillu izgubili proti Predators in imajo štiri točke več od Los Angelesa in pet od Edmontona.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine