Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Jutri v Tivoliju ne bo hokeja

Zaradi težav v prometu ob zasneženih cestah italijanskega severa hokejistov Fasse ne bo v Ljubljano.
Zmaji so nazadnje igrali doma v AHL z Brunicom, pred njimi pa bo pisan konec tedna z domačim derbijem ter tekmo proti Lustenauu. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Zmaji so nazadnje igrali doma v AHL z Brunicom, pred njimi pa bo pisan konec tedna z domačim derbijem ter tekmo proti Lustenauu. FOTO: Voranc Vogel/Delo
7. 12. 2020 | 17:47
7. 12. 2020 | 18:04
1:14
Kot so uradno sporočili iz vodstva tekmovanja alpske hokejske lige, nato pa so novico potrdili tudi pri HK SŽ Olimpije, jutrišnje tekme v Tivoliju med domačim moštvom in Fasso ne bo.

V tem tekmovanju kot seveda tudi v številnih drugih so se v zadnjih mesecih že dodobra navadili na preložene tekme, a sprva je posameznim moštvom vedno znova zagodel virus, zdaj pa se zlasti italijanski klubi iz Južne Tirolske in Trentina ubadajo s snežnimi zameti ter težavami v prometu. Zato so pri Fassi zaprosili za preložitev jutrišnjega dvoboja, kdaj bo ta, zaenkrat še ni znano.

Naslednja Olimpijina tekma bo tako v alpski ligi proti Lustenauu v nedeljo, 13. t. m., dan prej pa bo na tivolskem ledu derbi zmajev in železarjev za točke državnega prvenstva. Slednji imajo sicer zdaj v AHL daljši premor, naslednjič bodo igrali 20. t. m. doma proti Feldkirchu. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine