Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Blues v gosteh preglasil Zvezde

Dallas Stars niso izkoristili prvega zaključnega ploščka za preboj v finale zahodne konference NHL.
Hokejisti moštva St. Louis Blues so se takole veselili tretje zmage nad Dallas Stars. FOTO: AFP
Hokejisti moštva St. Louis Blues so se takole veselili tretje zmage nad Dallas Stars. FOTO: AFP
6. 5. 2019 | 02:00
1:37
Dallas – Hokejisti moštva Dallas Stars na šesti tekmi drugega kroga končnice NHL niso izkoristili prednosti domače ledene ploskve, da bi si na njej proti igralcem kluba St. Louis Blues priigrali četrto zmago in z njo uvrstitev v veliki finale zahodne konference. Gostje so namreč uspešno odbili prvi zaključni plošček Zvezd, potem ko so bili boljši s 4:1 (1:1, 1:0, 2:0).

Da bo to večer hokejistov iz St. Louisa, je kmalu po začetku tekme nakazal Kanadčan Alex Pietrangelo, ki je že v 63. sekundi popeljal goste v vodstvo. Za navdušenje na tribunah American Airlines Centra je v 12. minuti poskrbel Alexov rojak Tyler Seguin, ki je izenačil na 1:1.

V drugi tretjini se je med strelce vpisal le David Perron (36.), ki je povišal na 2:1, uspeh Bluesa pa sta nato v zadnji tretjini z goloma v razmaku 33 sekund potrdila še dva Kanadčana, Jaden Schwartz (48.) in Sammy Blais (49.). St. Louis je tako izid v zmagah poravnal na 3:3 in ima zdaj lepo priložnost, da si jutri zvečer pred svojimi navijači zagotovi napredovanje v polfinale Stanleyjevega pokala.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine