Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Anže Kopitar: Zdaj smo v slabem stanju, toda verjamem v zasuk

Hokejisti iz Los Angelesa so v NHL izgubili že 8. tekmo zapored. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je k trem golom Kraljev prispeval dve podaji.
Anžetu Kopitarju in soigralcem tudi v Detroitu ni šlo po željah. FOTO: Rick Osentoski/USA Today Sports
Anžetu Kopitarju in soigralcem tudi v Detroitu ni šlo po željah. FOTO: Rick Osentoski/USA Today Sports
S. U., STA
14. 1. 2024 | 08:23
1:37

Ekipa Detroit Red Wings je v severnoameriški NHL doma s 5:3 (1:1, 4:0, 0:2) premagala Los Angeles Kings, ki je tako klonil osmič v nizu. V vrstah poraženih gostov je slovenski kapetan Anže Kopitar zbral dve podaji.

Slednji je tako ob novem spodrsljaju moštva poudaril: »Res si nihče ne želi biti v takšnem stanju, kot smo mi zdaj. Toda ni druge kot čvrsti delati in se s polno energijo lotiti naslednje tekme. Zadnja tretjina naj nam bo za zgled, kako moramo igrati in verjamem, da bo že kmalu drugače.« 

Dvakrat je za kralje zadel Quinton Byfield, poleg Kopitarja je dve asistenci dosegel tudi švicarski as Kevin Fiala. Vratar Cam Talbot je prejel pet golov po 27 strelih domačih, preden ga je v zadnjem delu med vratnicama zamenjal David Rittich. Ta je zaustavil vse tri strele, ki so jih tekmeci sprožili na njegov gol.

Pred tem so bili uspešni dvakrat Dylan Larkin ter po enkrat Robby Fabbri, Andrew Copp in Patrick Kane, ki je imel še podajo, dve pa je prispeval Jeff Petry.

 

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine