Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Kopitarjevi klonili v podaljšku, pred njimi nov niz tekem v gosteh

Hokejisti Los Angelesa bodo tudi naslednje tri tekme igrali v gostujočih dvoranah, v ponedeljek se bodo predstavili v privlačni uri za Slovence.
Takole so se veselili zmage hokejisti Tampe. FOTO: Kim Klement Neitzel/Usa Today Sports
Takole so se veselili zmage hokejisti Tampe. FOTO: Kim Klement Neitzel/Usa Today Sports
Š. R., STA
10. 1. 2024 | 07:00
10. 1. 2024 | 07:57
1:41

Hokejisti Los Angelesa so ponoči gostovali v Tampi in v najtesnejši tekmi potegnili kratko po podaljšku z 2:3. Kapetan kalifornijske ekipe Anže Kopitar pri tem ni oplemenitil svoje statistike, med strelce za goste sta se vpisala Philip Danault in Matt Roy. Odločilni gol za zmago gostiteljev je v 3. minuti podaljška zadel Nick Perbix.

Kralji trikrat v gosteh, v ponedeljek tudi po meri Evropejcev

»Mislim, da bomo poiskali izhod iz tega položaja, v katerega smo se potisnili po šestem zaporednem porazu,« je dejal trener kraljev Todd McLellan. »Mislim, da se samozavest ne more zapraviti kar tako. Tako kakor s svojimi igrami postaneš samozavesten, tako tudi igraš brez samozavesti.«

Hokejisti Los Angelesa bodo tudi naslednje tri tekme igrali v gostujočih dvoranah. V petek bodo obiskali Amerant Bank Areno v mestu Sunrise (1.00), v katerem domuje Florida, v nedeljo bodo ob isti uri gostovali v Detroitu, v ponedeljek še v Carolini, in sicer ob 21. uri, ki bo pritegnila tudi navijače kraljev iz Evrope.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine