Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Anže Kopitar in soigralci do petka ne bodo zapustili Kanade

Hokejisti Los Angelesa bodo hitro sprejeli nov izziv na ledu lige NHL, že v sredo bodo obiskali Calgary.
Napadalec Edmontona Zach Hyman in napadalec Los Angelesa Anže Kopitar v akciji. FOTO: Perry Nelson/Usa Today Sports
Napadalec Edmontona Zach Hyman in napadalec Los Angelesa Anže Kopitar v akciji. FOTO: Perry Nelson/Usa Today Sports
Š. R., STA
27. 2. 2024 | 07:00
27. 2. 2024 | 07:12
1:54

Hokejisti Los Angelesa so v ligi NHL izgubili v Edmontonu, kjer so gostitelji zmagali s 4:2. Kapetan poraženih gostov Anže Kopitar je v 20 minutah in šestih sekundah na ledu dosegel točko za podajo Alexu Laferrieru v osmi minuti drugega dela, s tem golom pa so Kralji drugič na tekmi povedli z 2:1. Zaključek tekme je nato pripadal igralcem Edmontona. Ob koncu 16. minute je izenačil nemški napadalec Leon Draisaitl.

V zadnji tretjini sta bila uspešna še Evan Bouchard, ki mu je v drugi minuti tega dela podal Draisaitl, in Ryan Nugent-Hopkins. Ta je tri minute in pol pred koncem poslal odbiti plošček v mrežo vratarja Davida Ritticha (27 obramb) in postavil končni izid. V prvi tretjini je Trevor Moore v sedmi minuti Los Angeles povedel v vodstvo, na 1:1 je 24 sekund pred odhodom na odmor izenačil Zach Hyman. Edmonton je sedaj tretji v pacifiški skupini ter dve točki in mesto pred Kings.

Ostajajo v Kanadi

Hokejisti Los Angelesa bodo hitro sprejeli nov izziv na ledu lige NHL. Že v sredo ob 3.30 po slovenskem času bodo obiskali Calgary, tudi naslednjo tekmo pa bodo Anže Kopitar in soigralci odigrali na kanadskih tleh. Pred vrnitvijo v Kalifornijo bodo namreč v petek ob 4. uri gostovali še v Vancouvru.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine