Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zimski športi

Anamarija Lampič noče prehitro v sobo, Fak pa ne popustov na delovno dobo

Biatlonci razgalili cilje za sezono, ki se bo začela v soboto na Švedskem. Podaljšana rolkarska proga za izvedbo poletnega SP. Klemen Ferjančič novi prvi mož.
Reprezentanca je na rolkah preizkusila podaljšano progo. FOTO: Nina Jakhel
Reprezentanca je na rolkah preizkusila podaljšano progo. FOTO: Nina Jakhel
20. 11. 2023 | 19:36
20. 11. 2023 | 19:48
6:45

V nadaljevanju preberite:

Biatlonska proga dobrih 1300 metrov nad morjem še ni odeta v belo odejo, toda na Rudnem polju na Pokljuki že vse diši po snegu, tudi obcestne palice so od Spodnjega Gorja naprej dvakrat višje kot v dolini v pričakovanju prvega obilnega meteža. Deseterica slovenskih biatloncev se je okrepčala z golažem in polento, na rolkah preizkusila podaljšan asfaltni krog, nato pa v Športnem centru Triglav Pokljuka predstavila pričakovanja v sezoni 2023/24, ki se bo začela konec tedna na Švedskem, v Östersundu, kjer je že prava zimska idila s temperaturami 15 stopinj pod lediščem in več kot pol metra debelo snežno odejo.

Kdo sestavlja A reprezentanco, kakšni so cilji? Kakšna bo nova sezona in kje bodo prizorišča? Kaj so povedali Jakov Fak, Anamarija Lampič, vodja panoge Marko Dolenc in novi predsednik zbora za biatlon Klemen Ferjančič? Kakšna je nova pridobitev na Pokljuki in zakaj se Alex Cisar še posebej veseli svetovnega prvenstva?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine