Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Rokomet

Trebanjski levi lovijo evropsko ligo

Trimo bo v soboto zvečer gostil francoski Limoges. Skupni zmagovalec bo sodeloval v skupinskem delu EHF evropske lige. Urban Lesjak: Trd oreh bomo.
Urban Lesjak je okrepil vrste Trima. FOTO: Damien Meyer/AFP
Urban Lesjak je okrepil vrste Trima. FOTO: Damien Meyer/AFP
30. 8. 2024 | 16:20
30. 8. 2024 | 16:21
1:31

Prva tekma sezone bo že ena najpomembnejših za rokometaše Trima. V soboto ob 19.30 bodo gostili Limoges v kvalifikacijah za EHF evropsko ligo. Povratna tekma bo čez teden v Franciji.

Ekipo Trebanjcev vodi Radoslav Stojanovik, ki je zamenjal Uroša Zormana. Njegov kolega pri Limogesu, kjer sta v prejšnji sezoni igrala Jure Dolenec in Dragan Gajić, je španska legenda Alberto Entrerrios.

Glavna okrepitev dolenjskih levov je reprezentančni vratar Urban Lesjak. »Minila sta dva tedna, odkar sem z ekipo. Vzdušje v garderobi je dobro, vsi smo v pričakovanju prve evropske tekme z Limogesom. Treniramo dobro, hkrati pa poznamo ekipo. Slednja je lani osvojila zgodovinski uspeh v domačem prvenstvu in želimo ji pokazati, da bomo predvsem v Trebnjem trd oreh. Želimo se uvrstiti v skupinski del evropske lige,« je pred tekmo, za katero vlada ogromno zanimanje, povedal Lesjak.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine