Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

S plesom Tamare Mavsar štart misije Pariz 2024: Adžić: To je za vse generacije

Rokometašice so na velikonočni ponedeljek začele priprave na olimpijske kvalifikacije. Najprej Latvija in Italija. Branka Zec slovenski ataše v Nemčiji.
Dragan Adžić je prepričal Slovenke, da je Pariz 2024 dosegljiv. FOTO: Damir Senčar/kolektiff
Dragan Adžić je prepričal Slovenke, da je Pariz 2024 dosegljiv. FOTO: Damir Senčar/kolektiff
1. 4. 2024 | 12:23
1. 4. 2024 | 15:43
5:59

V nadaljevanju preberite:

Prvi april 2024. Ni bilo nobene potegavščine, je pa Barbara Lazović zavrtela slavljenko Tamaro Mavsar, ki so ji kolegice ob 10. uri zjutraj v krogu zapele za rojstni dan. Tako se je z veliko pozitivne energije na velikonočni ponedeljek začela misija Pariz 2024 za slovenske rokometašice, pred katerimi sta najbolj pomembna dva tedna v karierah.

V ogrevalni dvorani Stožice so dekleta opravila prvi trening pred tekmama z Latvijo (četrtek, Dobele) in Italijo (nedelja, Kodeljevo) v kvalifikacijah za EP ter bolj veliko bolj pomembnim turnirjem v Ulmu, kjer se bo reprezentanca Dragana Adžića pomerila z Nemčijo (11. t. m.), Paragvajem (13.) in Črno Goro (14.) za dve olimpijski vstopnici.

Kaj je ob začetku misije Pariz 2024 povedal selektor Adžić, kaj mu vliva optimizem, kakšno je zdravstveno stanje v reprezentanci? Kakšno poslanstvo bo v Ulmu imela nekdanja reprezentančna vratarka Branka Zec in zakaj je Adžić ni prepoznal? Kdo je edina slovenska rokometašica, ki je nastopila na olimpijskih igrah, in kdo je bil Črnogorec, ki je Slovenijo že popeljal na Olimp?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine