Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Odločitev za Slovenijo je bila najboljša v moji karieri

Rokometna zvezdnica Elizabeth Omoregie se po več kot letu vrača v slovensko reprezentanco. Verjame v nastop na OI v Parizu. V četrtek v Velenju s Francijo.
Elizabeth Omoregie se po letu in treh mesecih vrača v slovensko reprezentanco, pred katero so veliki izzivi. Foto RZS
Elizabeth Omoregie se po letu in treh mesecih vrača v slovensko reprezentanco, pred katero so veliki izzivi. Foto RZS
26. 2. 2024 | 20:11
26. 2. 2024 | 20:34
10:35

V nadajevanju preberite:

Elizabeth Omoregie je rokometašica, ki jo je selektor slovenske reprezentance Dragan Adžić najbolj pogrešal na novembrskem svetovnem prvenstvu na Norveškem. Bila je poškodovana, operirana na kolenu, okrevanje je trajalo sedem dolgih mesecev. Zdaj je Liza, kot jo kličejo vsi, nazaj.

Bila je med ključnimi igralkami, ki so na domačem euru 2022 osvojile osmo mesto in si z njim priigrale zgodovinske olimpijske kvalifikacije. Aprila si bodo dekleta z njo kot organizatorico igre skušale priigrati Pariz 2024. Še prej jih v četrtek (Velenje, 17.00) in nedeljo (Orleans) čakata tekmi s Francijo v kvalifikacijah za EP, kar bo generalka za izziv v Ulmu.

Za nameček bo v Atenah rojena Slovenka nigerijskih in bolgarskih korenin v osmini finala EHF lige prvakinj kot članica romunske ekipe CSM Bukarešta tekmica Krima Mercatorja, kluba, ki jo je izstrelil med zvezdnice evropskega rokometa.

Kaj je v intervjuju za Delo povedala Omoregiejeva? 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine