Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Rokomet

Krim na Danskem lovi poker zmag

Krim Mercator bo jutri gostoval pri Ikastu, ki je v ligi prvakinj prav tako nanizal tri zmage. Zmagovalec evropske lige je neporažen že 12 tekem.
Jovanka Radičević verjame v rast ekipe. FOTO: RK Krim
Jovanka Radičević verjame v rast ekipe. FOTO: RK Krim
30. 9. 2023 | 07:00
1:43

Že od šampionskih časov na začetku tisočletja se ni zgodilo, da bi rokometašice Krima Mercatorja v sezono EHF lige prvakinj vstopile s štirimi zmagami. Priložnost za to bodo imele jutri, ko bodo ob 16. uri gostovale pri Ikastu.

Po zmagah proti Lublinu, Esbjergu in Ferencvarosu je samozavest v ekipi Dragana Adžića na najvišji ravni. A tudi Danke so v odlični formi in se lahko pohvalijo s tremi zmagami, zato bo šlo za primat v skupini B.

»Krim Mercator je klub z bogato tradicijo, vedno je v evropskem rokometnem vrhu. Tudi letos imamo želje in ambicije, a iti moramo korak za korakom. Konec sezone je daleč in najbolj pomembno je, da je ekipa zdrava, da raste iz dneva v dan. To je ključ vsega,« je dejala izkušena Jovanka Radičević.

Krimovke so odlično vstopile v sezono. FOTO: RK Krim
Krimovke so odlično vstopile v sezono. FOTO: RK Krim

Ikast, zadnji zmagovalec evropske lige, je v Evropi neporažen že na 12 tekmah zapored. V ekipi Kasperja Christensena sta najboljši strelki Čehinja Marketa Jerabkova in Norvežanka Ingvild Bakkerud

Skupina B, danes: Ferencvaros – Rapid Bukarešta, Vipers Kristiansand – Esbjerg, Metz – Lublin (vse 18); jutri: Ikast – Krim Mercator (16).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine