Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Še dve veliki želji šampionke: s Krimom na F4 in slovo na OI v domačem Parizu

Allison Pineau, evropska, svetovna in olimpijska prvakinja, v zadnjo sezono vstopa polna elana. Krim v soboto v Stožicah z znancem, ranjenim Ferencvarosem.
Allison Pineau je ljubljenka krimovcev. FOTO: Sasa Pahic Szabo/Kolektiff
Allison Pineau je ljubljenka krimovcev. FOTO: Sasa Pahic Szabo/Kolektiff
21. 9. 2023 | 19:28
21. 9. 2023 | 22:10
7:43

V nadaljevanju preberite:

Ena najboljših rokometašic, ki so kdaj oblekle dres Krima Mercatorja, je Allison Pineau. Toda francoska zvezdnica, evropska, svetovna in olimpijska prvakinja ter najboljša igralka na svetu leta 2009, ko jih je imela 20, nikdar ni bila deležna posebne pozornosti v Sloveniji. V prvi zgodbi je sredi sezone 2014/15 zaradi finačne krize kluba čez noč zapustila Stožice, v drugi, od leta 2021, pa so jo pestile mnoge poškodbe. Zdaj je spet ena glavnih adutinj trenerja Dragana Adžića in pomembna figura ob zmagi proti Esbjergu na zadnji tekmi EHF lige prvakinj. Štiriintridesetletna Parižanka verjame, da bo Krim v soboto v Stožicah pokazal še boljšo igro in na kolena spravil tudi Ferencvaros.

Kaj je povedala Krimova številka 7 v intervjuju za Delo. Ali zna našteti države, v katerih je nastopila? Kdo je njen vzornik? Za koga navija v tenisu? Kakšna je njena dvojna vloga na Krimu in kaj si obeta od sobotne tekme? Kaj je njena strast in kakšen življenjski moto? Oglejte si njene spektakularne objave na družbenih omrežjih, zaradi katerih se ji v Ljubljani obeta služba tudi po koncu kariere ...

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine