Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Ob vrnitvi v Rodik ga ni pričakala torta, potolažil se je z njoki

Domen Makuc je z Barcelono osvojil tretje mesto v ligi prvakov in bil imenovan za najboljšega mladega igralca leta. Če pride v Pariz, bo želel zlato kolajno.
Domen Makuc in njegovo dekle Tija Ocvirk sta pozirala na gala prireditvi na Dunaju. FOTO: Uropš Hočevar/kolektiff
Domen Makuc in njegovo dekle Tija Ocvirk sta pozirala na gala prireditvi na Dunaju. FOTO: Uropš Hočevar/kolektiff
28. 6. 2023 | 18:00
28. 6. 2023 | 18:26
6:31

V nadaljevanju preberite:

Domen Makuc, pri 22 letih že prvi slovenski rokometni zvezdnik, je bil že vajen, da ga je ob vrnitvi v domači Rodik pri Kozini pričakala velika torta. Barcelona je namreč na zadnjih tekmah v sezonah 2020/21 in 2021/22 osvojila EHF ligo prvakov in torta je bila primerna nagrada. Tokrat ji na F4 v Kölnu ni uspelo, v polfinalu je bil boljši kasnejši šampion Magdeburg. Toda nona, kot na Primorskem rečejo babici, mu je vseeno polepšala dan, ko so ga na mizi pričakali – njoki.

Zakaj je moral z izbranko Tijo predčasno končati dopust na Menorki? Kaj je povedal o žrebu za novo sezono, v kateri se bo še enkrat več vrnil v Celje Pivovarno Laško, kjer si je ustvaril ime. Kako se je počutil na gala dogodku na Dunaju in kakšne so njegovi načrti z reprezentanco? Katerega vzornika ni dočakal in kdo mu je podelil nagrado za najboljšega mladega rokometaša v sezoni? Koliko sledilcev ima na instagramu in kdo mu ga ureja? Kaj bo počel med premorom?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine