Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Pariz 2024

Olimpijski šampionki ni mar za slavnega košarkarja

Nogometašica Trinity Rodman, hči nekdanjega slavnega košarkarja in zvezdnika lige NBA Dennisa Rodmana, je razkrila, da z njim nima nikakršnih stikov.
Olimpijska prvakinja Trinity Rodman je hči slavnega očeta Dennisa Rodmana, s katerim pa nima nobenih stikov. FOTO: Albert Gea/Reuters
Olimpijska prvakinja Trinity Rodman je hči slavnega očeta Dennisa Rodmana, s katerim pa nima nobenih stikov. FOTO: Albert Gea/Reuters
G. N., STA
12. 8. 2024 | 08:56
12. 8. 2024 | 10:44
1:32

Olimpijske igre so pisale vrsto čudovitih zgodb, v katere so bili vpleteni številni športniki slavnih staršev. V ameriški ženski nogometni reprezentanci, ki je osvojila naslov olimpijskih prvakinj, je imela eno glavnih vlog Trinity Rodman, hči slavnega košarkarja Dennisa Rodmana. Toda 22-letna nogometašica z nekdanjim zvezdnikom lige NBA nima stikov in ni del njenega življenja.

»Iskreno, ne morem povedati nič slabega o njem. Imel je težavno kariero in težka obdobja. Čudno je biti hčerka, ki tako govori o očetu. Človek bi mislil, da bi bilo ravno obratno, a razumem, kaj vse je dal skozi v karieri. In trenutno najinega odnosa pravzaprav ni. Mislim, da je to kar v redu,« ni očeta ne grajala ne hvalila 22-letna zvezdnica. Ob ločitvi od njene matere leta 2012 je za preživnino sicer dolgoval 900.000 evrov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine