Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Zeleno-beli iz ene misije nemogoče v drugo

Olimpija drevi v Stožicah (19.00) za 3. kolo kvalifikacij za konferenčno ligo, Mura v Fazaneriji (20.00), Koper v Vaduzu (20.00).
Olimpija za napredovanje potrebuje podvig, toda še zdaleč se ne zdi tako neverjeten. Tudi proti Differdangeju v 1. kolu kvalifikacij je izpeljala zasuk.

Foto Črt Piksi
Olimpija za napredovanje potrebuje podvig, toda še zdaleč se ne zdi tako neverjeten. Tudi proti Differdangeju v 1. kolu kvalifikacij je izpeljala zasuk. Foto Črt Piksi
28. 7. 2022 | 05:00
6:03

V nadaljevanju preberite:

do bo napredoval v 3. kolo kvalifikacij za konferenčno ligo v nogometu: Olimpija, Mura ali Koper? Eden, dva, vsi ali nobeden? Drevi bodo igrali povratne tekme 2. kola, izhodišče po prvih 90 minutah pa nakazuje prav vse možnosti. Olimpiji, vodilni v 1. SNL, stavniške kvote niso naklonjene. Sepsi, romunski tekmec z madžarskim DNK, bo v Stožicah branil zajeten naskok (3:1). Murinim delnicam po remiju v gosteh (1:1) dobro kaže proti irskim bojevitežem iz moštva St. Patrick's zaradi prednosti domače Fazanerije, Kopru pa stavnice kljub domačemu porazu (0:1) še dajejo malenkost več možnosti v Vaduzu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine