Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Mourinho za zgodovino brez čarovnij

Albanska prestolnica Tirana drevi (21.00) gosti zgodovinski prvi finale konferenčne lige. Za naslov Roma in Feyenoord.
Pot proti Tirani se je začela s prvimi kvalifikacijskimi tekmami 6. julija, v skupinskem delu so nato premierno nastopili nogometaši Mure, ki so osvojili tri zgodovinske točke z zmago proti Tottenhamu.

Foto Florion Goga/Reuters
Pot proti Tirani se je začela s prvimi kvalifikacijskimi tekmami 6. julija, v skupinskem delu so nato premierno nastopili nogometaši Mure, ki so osvojili tri zgodovinske točke z zmago proti Tottenhamu. Foto Florion Goga/Reuters
25. 5. 2022 | 05:00
4:35

V nadaljevanju preberite:

Portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho lahko po dolgih petih letih suše osvoji nov evropski naslov in se spet z zlatimi črkami vpiše v evropsko nogometno zgodovino. Nasproti njegovi Romi bo v zgodovinskem prvem finalu novoustanovljene konferenčne lige stal nizozemski Feyenoord, ki se lahko pohvali s precej bolj polnimi vitrinami kot ponos Rima, tako doma kot v mednarodnih tekmovanjih. V Tirani si albanski gostitelji manejo roke ob prihodu okoli 100.000 navijačev, čeprav je štadion Air Albania, ki velja za daleč najmodernejšega na Balkanu, občutno premajhen za vse, ki bi si želeli ogledati sredin spektakel.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine