Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Simon Rožman ima dovolj časa, a le, če bodo tudi lovorike

V Ljudskem vrtu predstavili novega trenerja, ki ima na voljo tri leta za uveljavitev hitrejše in igralno sodobnejše igre.
Simon Rožman je v suknjiču, a z domžalskim grbom, že gostoval v Ljudskem vrtu, zdaj je že na predstavitvi nosil »pravega s pravim« grbom. FOTO: Blaž Samec/Delo
Simon Rožman je v suknjiču, a z domžalskim grbom, že gostoval v Ljudskem vrtu, zdaj je že na predstavitvi nosil »pravega s pravim« grbom. FOTO: Blaž Samec/Delo
21. 3. 2021 | 21:09
21. 3. 2021 | 21:20
3:52

V prispevku preberite:


Zapletena in z različnimi interesi prepletena kadrovska kombinatorika pri NK Maribor je v Ljudski vrt pripeljala Simona Rožmana. Pri 37 letih še mlad, po trenerski kilometrini izkušen Štorčan je s petnajstkratnimi slovenskimi prvaki sklenil triletno pogodbo. Lov za Olimpijo, ki ima tekmo manj in točko več (50:49), bo Maribor z Rožmanovo dirigentsko palico začel 3. aprila v Kidričevem.

»Tudi Saša Gajser je bil resen kandidat, toda zaradi težav s trenersko licenco ni mogel biti dolgotrajnejša rešitev,« je bitko za stolček in odločitev o tem, da v Ljudski vrt pripeljejo Rožmana, pojasnil športni direktor Marko Šuler. Bomo videli, kakšna vloga bo v klubu pripadla večnemu pomočniku Gajserju, v zadnjih petih tekmah v. d. trenerja. Najbrž je Gajser bližje odhodu kot nadaljevanju v Mariboru, kamor je prišel leta 2010.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine