Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Vojna za Dinamo dosegla tudi Maribor

Ime trenerja Maribora Damirja Krznarja se je po poročanju Sportskih novosti pojavilo na seznamu 49 ovadenih oseb.
Damir Krznar na avgustovski predstavitveni novinarski konferenci v Mariboru. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
Damir Krznar na avgustovski predstavitveni novinarski konferenci v Mariboru. FOTO: Marko Pigac/MP Produkcija
Š. R.
18. 1. 2023 | 13:13
18. 1. 2023 | 13:31
1:39

Potem ko je 45 članov skupščine skupaj s tremi člani nadzornega sveta zagrebškega nogometnega kluba Dinamo kazensko ovadilo dolgoletnega prvega moža kluba Zdravka Mamića, bo ta v četrtek opoldne spregovoril pred mediji v Mostarju.

Dogajanje v prestolnici so na Hrvaškem že poimenovali »vojna za Dinamo«, medtem ko inšpektorji pregledujejo dogajanje v taboru modrih pa se je po poročanju Sportskih novosti med 49 ovadenimi znašel tudi nekdanji trener in nogometaš kluba Damir Krznar, ki od avgusta v 1. SNL vodi Maribor in je bil na Hrvaškem znan kot eden najbolj zvestih »vojakov« nekdanjega vodstva.

»Napočil je trenutek, da psu rečemo pes in tatu – tat,« je medije v Bosno in Hercegovino, kamor je prebegnil po izrečeni zaporni kazni v domovini, povabil Mamić, ki naj bi tudi z druge strani meje pritiskal na upravni odbor. V zadnjih intervjujih, ki jih je opravil v Bosni in Hercegovini, je Mamić sicer že namigoval na to, da izgublja vpliv v klubu.

Maribor je ob 13. uri s Krznarjem na klopi začel pripravljalno tekmo v domačem Ljudskem vrtu, ki ga je obiskal drugoligaš Aluminij.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine