Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Uefa kaznovala Srbijo in njenega selektorja

Tumbaković in srbska zveza sta si kazen prislužila zaradi zamude na tekmi lige narodov med Srbijo in Madžarsko v Beogradu.
Srbe je oktobra pripeljal na rob uvrstitve na evropsko prvenstvo Sergej Milinković Savić z golom Norvežanom. FOTO: Reuters
Srbe je oktobra pripeljal na rob uvrstitve na evropsko prvenstvo Sergej Milinković Savić z golom Norvežanom. FOTO: Reuters
F. T., STA
2. 11. 2020 | 10:00
2. 11. 2020 | 11:27
1:21
Evropska nogometna zveza (Uefa) je z denarno kaznijo oglobila srbsko nogometno zvezo (FŠ), srbskega selektorja Ljubišo Tumbakovića pa je zaradi zamude srbskih igralcev na tekmi proti Madžarski 11. oktobra suspendirala za eno tekmo.


Tumbaković bo lahko vodil Srbijo v tekmi s Škotsko


Uefa je dovolila Tumbakoviću, da bo vodil Srbijo na dvoboju s Škotsko, ki bo odločil o zmagovalcu končnice lige narodov skupine D in potniku na evropsko prvenstvo prihodnje leto, vendar nato ne bo smel na klop na naslednji tekmi proti Madžarski v Budimpešti.

Tumbaković in srbska zveza sta si kazen prislužila zaradi zamude na tekmi lige narodov med Srbijo in Madžarsko (0:1) 11. oktobra v Beogradu.  Srbska zveza je prejela 20.000 evrov denarne kazni, ker so reprezentanti zamujali na tekmo, Tumbaković pa je dobil eno tekmo suspenza in 5000 evrov kazni, ker je Uefa ugotovila, da je bil on kriv za zamudo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine