Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Tesen poraz in rumeni karton za Miho Blažiča

Nogometaši moštva Young Boys v prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov s 3:2 premagali Ferencvaros.
Nogometaši Ludogorca (na fotografiji levo Pieros Sotiriou) so morali priznati premoč igralcem Malmöja. FOTO: Andreas Hillergren/AFP
Nogometaši Ludogorca (na fotografiji levo Pieros Sotiriou) so morali priznati premoč igralcem Malmöja. FOTO: Andreas Hillergren/AFP
18. 8. 2021 | 23:30
18. 8. 2021 | 23:34
1:26
Od slovenskih nogometašev se je danes v zadnjem krogu kvalifikacij za nastop v ligi prvakov predstavil Miha Blažič, ki je s Ferencvarosom na gostovanju proti moštvu Young Boys v Bernu izgubil z 2:3 (1:2). Madžarska zasedba si je s tesnim porazom priigrala ugodno izhodišče pred povratno tekmo, ki bo prihodnji torek v Budimpešti.

Za Ferencvaros, ki je v 14. minuti prešel v vodstvo z 1:0, je oba gola dosegel Franck Boli. Izid bi bil lahko za goste še ugodnejši, saj so imeli v 27. minuti še enajstmetrovko, ki pa je Myrto Uzuni ni izkoristil. Za Young Boys, ki so od 25. minute igrali brez kaznovanega Silvana Heftija, so v polno zadeli Meschack Elia (16.), Vincent Sierro (40.) in Ulisses Garcia (65.).

Miha Blažič je igral vso tekmo, v statistiko pa se je vpisal tudi z rumenim kartonom, ki ga je prejel v 69. minuti.

Ludogorec, ki je v drugem predkrogu izločil Muro, je na tujem z 0:2 (Veljko Birmančević 26., Jo Inge Berget 61.) klonil pred Malmöjem, v derbiju današnjega večera pa je Benfica doma z 2:1 (Rafa Silva 10., Julian Weigl 42.; Cody Gakpo 51.) premagala PSV iz Eindhovna.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine