Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Tekmovalna Olimpija ohranila evropski ritem, a je še daleč od napredovanja

V prvih tekmah 4. kola kvalifikacij za konferenčno ligo Olimpija igrala 1:1, Celje in Maribor izgubila z 0:1. V četrtek povratne tekme.
Nogometaši Olimpije na Rujevici niso blesteli, a so iztržili neodločen izid. V Evropi letos še niso izgubili. FOTO: Goran Šebelić/Cropix
Nogometaši Olimpije na Rujevici niso blesteli, a so iztržili neodločen izid. V Evropi letos še niso izgubili. FOTO: Goran Šebelić/Cropix
23. 8. 2024 | 09:40
23. 8. 2024 | 09:40
5:16

V nadaljevanju preberite:

Prvi polčas zmenka z zgodovino ni prinesel obilo veselja slovenskemu nogometnemu trojčku v 4. kolu kvalifikacij za konferenčno ligo. Olimpija je sicer na Reki iztržila neodločen izid 1:1, Celje in Maribor pa sta v Erevanu in Stockholmu izgubila po 0:1. Sosedski dvoboj na Kvarnerju je vzbujal največ pozornosti in je zaradi odličnega poletja zeleno-belih na obeh frontah, evropski in domači, vzbujal nekaj več optimizma, kot gostovanji Celjanov v Armeniji in Mariborčanov na Švedskem.

Na Rujevici so se Rečani v godljo spravili sami, po nerodnem posredovanju rezervista Gabriele Rukavine, ko je spotaknil Jorgeja Silvo, je španski sodnik Cesar Soto Grado takoj pokazal na belo točko. Dokaj presenetljivo, do takrat ni kazal kakšne posebne naklonjenosti do Ljubljančanov. Ljubljančani so še na peti evropski tekmi ostali neporaženi, a prvič niso zmagali. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine