Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Tekma desetletja: v Stožicah nov zmenek Slovencev z zgodovino

V Ljubljani drevi zadnje dejanje boja za nogometni euro 2024. Gostitelji odločno na zmago s Kazahstanom, četudi jim zadostuje točka.
Slovenski selektor Matjaž Kek ne bo drastično posegel v enajsterico, ki je v zadnji stožiški tekmi oktobra zmlela Finsko. FOTO: Borut Živulović/Reuters
Slovenski selektor Matjaž Kek ne bo drastično posegel v enajsterico, ki je v zadnji stožiški tekmi oktobra zmlela Finsko. FOTO: Borut Živulović/Reuters
20. 11. 2023 | 05:00
5:30

V nadaljevanju preberite:

Kakšno ozračje bo v Ljubljani in drugih slovenskih krajih nocoj ob 22.40? Odgovorili bodo najboljši slovenski nogometaši, ki bodo zvečer (20.45) sprejeli velikanski izziv v »tekmi desetletja« s Kazahstanom. Tudi Alfred Hitchcock bi težko zrežiral bolj dramatičen vrhunec kvalifikacij za evropsko prvenstvo, kot se obeta danes v Stožicah, kjer se bosta merila neposredna tekmeca za nastop na euru 2024. Izhodišče je znano, Sloveniji bi ustrezal tudi neodločen rezultat.

Navijači pričakujejo drugačno Slovenijo kot na Danskem, ko se je tudi z zgornje vrste štadiona Parken zaznal kontekst ponedeljkove tekme v Stožicah. S kom v enajsterici naj bi začel tekmo selektor Matjaž Kek? Na kaj bodo morali paziti Slovenci in kaj je na obzorju za nogometno Slovenijo?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine