Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Slavko Vinčić ni za rdeče kartone in enajstmetrovke

Na škotsko-nemškem derbiju Sevilli bo delil pravico 42-letni Mariborčan. To bo tretji slovenski finale Uefinih tekmovanj v zadnjih petih letih.
Slavko Vinčić med povratno tekmo četrtfinala lige prvakov, ko sta se v Münchnu merila Bayern in Villarreal. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Slavko Vinčić med povratno tekmo četrtfinala lige prvakov, ko sta se v Münchnu merila Bayern in Villarreal. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
17. 5. 2022 | 20:25
17. 5. 2022 | 20:36
5:05

V nadaljevanju preberite:

Sevilla ne bo le prizorišče finala Uefine evropske lige 2021/22, sredin spektakel bo v vsakem primeru zaznamoval tudi slovenski sodnik Slavko Vinčić. Slovi za drugačnega sodnika, kot je bil njegov predhodnik Damir Skomina. Koprčan, čigar kariero je ustavila poškodba, je (pre)pogosto žel pozornost in opozoril nase navijače in akterje na igrišču ter ob njem.

Kdo je Slavko Vinčić, kakšna je njegova kariera in komu je najbolj pogosto delil pravico? Kateri slovenski sodniki so na Uefinem seznamu, kdo bo pomagal Vinčiću v Sevilli in koga so zaman pričakovali v finalu v sodniškem miljeju? Kaj pravi o nujnih lastnostih sodnika 42-letni Vinčić?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine