Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Sladke skrbi selektorja Matjaža Keka greni vratar Jan Oblak

Slovenci mesec pred tekmo s Finsko v boju za evropsko prvenstvo 2024 v dobrem ritmu, izjema prvi vratar Jan Oblak. Barcelona nared za slavje.
Slovenski nogometaši so dobro pripravljeni za nadaljevanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Nemčiji. FOTO: Borut Živulović/Reuters
Slovenski nogometaši so dobro pripravljeni za nadaljevanje kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Nemčiji. FOTO: Borut Živulović/Reuters
13. 5. 2023 | 10:01
4:43

V nadaljevanju preberite:

Mesec dni loči slovensko nogometno reprezentanco od tekem s Finsko in Dansko v boju za evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto v Nemčiji. Slovenski reprezentanti igrajo v dobrem ritmu, selektor Matjaž Kek je lahko zadovoljen z minutami, ki so jih zbrali njegovi aduti na tujih štadionih. Vidno izjemo predstavlja vratar Jan Oblak, čigar junijski nastop v Stožicah morda visi pod vprašajem.

Kam bo segel Kek, če Oblak ne bo dobil bitke s časom? Kako so pripravljeni za nadaljevanje kvalifikacij za euro 2024 preostali slovenski reprezentanti? Kdo med njimi je v tej sezoni zabil največ golov in kdo je najmočneje opozoril nase? Kako kaže Sloveniji na poti proti Nemčiji?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine